Nivona 8 serie

Het is gewoon een vraag die je ook zou kunnen krijgen als je een cappuccino bestelt op Piazza del Popolo: eerst melk of koffie? Omdat koffiekenners weten: om volledig van een cappuccino te genieten, moet de melk zich om de koffie kunnen wikkelen. En daarom moet als eerste de koffie in het kopje. Een technische uitdaging voor elke volautomaat. De Nivona 8-serie geeft je de keuze, met één druk op knop. Zelfs voor twee kopjes tegelijk. Want, zoals iedereen weet, drink je cappuccino bij voorkeur met vrienden.

Twee cappuccino‘s of latte macchiato met één druk op de knop
Cappuccino als een barista met aromatechnologie (Cappuccino Connaisseur)
Comfortabel reinigen van het melksysteem
Bewaar tot 10 van je eigen koffierecepten
 label image
NICR 820 Mat zwart/ Chroom
 label image
NICR 825 RVS/ Chroom

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 999,00
€ 1149,00
Volop genieten van meer Cappuccino
De Nivona 8 series

Het ideale type

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Cappuccino connaisseur

Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En jouw NIVONA beheerst het.

Barista in a box
Aroma Balance Systeem

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen. Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit. Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series. Haal het beste uit elke boon. Download folder
Nivona 8 Serie vollautomaat met 2 kopjes koffie
1 review
10 / 10
10/10
Wat een koffie ervaring!

Onlangs de nivona nicr 825 gekocht.
Wat een aanwinst, niet alleen mooi,makkelijk te bedienen maar bovenal een machine met een geweldige smaakbeleving aan koffie variaties.
Viktor, dank je wel voor de persoonlijke instelling en koffie advies.

2 years ago Thea
Review schrijven