Nivona 9 serie

Smaak is een kwestie van instellen - comfort is dat niet. De modellen van onze 9 serie combineren innovatie en intuïtie dankzij de nieuwste aromatechnologie. De individuele displays van de modellen bieden je inzicht in het zetproces. Met Aroma Pre-Select: Je kan de app gebruiken om alle recepten aan te passen voor het betreffende type NIVONA-koffie. Volgens de aanbeveling van de barista. Bovendien voegt de verlichting van de watertank een extra optisch hoogtepunt toe. Alles om het beste uit je cappuccino of koffie naar boven te halen.

Exclusieve Aroma Pre-Select-functie via de app
Alle kenmerken van de aromatechnologie in één apparaat
Stijlvol design met comfortabel display en watertankverlichting
Inkl. Flying Picture – zet jouw foto via de app over naar het display van je NIVONA
 label image
NICR 960 Mat zwart/ Chroom
 label image
NICR 970 Titanium/ Chroom

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 1549,00
€ 1549,00
Voor een optimale cappuccino
De Nivona 9 series

Hoogpresteerders

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Cappuccino connaisseur

Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En jouw NIVONA beheerst het.

Barista in a box
Aroma Balance Systeem

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen. Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit. Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series. Haal het beste uit elke boon. Download folder
Nivona 9 serie vollautomaat met telefoon bediening
1 review
10 / 10
10/10
Geweldige Koffie ervaring

Dit apparaat is echt een geweldige machine. Super gemakkelijk je eigen koffiesmaak in te stellen. Cappuccino zorgt voor veel onderhoud maar bij deze machine is dat echt kinderspel. Als je een machine zoekt dat is dit echt een aanrader.

1 year ago Mark
Review schrijven