Nivona 7 serie

op voorraad

Maak eenvoudig cappuccino - met één druk op de knop. De Nivona 7 serie voorziet al jaren liefhebbers van melkspecialiteiten en Latte Macchiato. Dankzij ongecompliceerde bediening. Cappuccino betekent samenzijn, vertrouwen en inspiratie. Nivona wilt dit gevoel met deze machine in elke keuken brengen. Zodat jij je kan bezighouden met jouw moment. Nivona regelt de koffie!

Cappuccino en Latte Macchiato met één druk op de knop
Sla eenvoudig je favoriete koffierecept live op
Comfortabel reinigen van het melksysteem
 label image
NICR 790 Mat zwart
 label image
NICR 795 Silver
 label image
NICR 796 White
 label image
NICR 799 RVS

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 849,00
€ 899,00
€ 899,00
€ 949,00
Smaakvolle cappuccino met één druk op de knop
De Nivona 7 series

Een en al comfort

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Cappuccino connaisseur

Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En jouw NIVONA beheerst het.

Barista in a box
Aroma Balance Systeem

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen. Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit. Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series. Haal het beste uit elke boon.
Kop koffie van Nivona koffie automaat

Laat jouw review achter!

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar we willen graag weten wat je van ons product vindt. Dus geef je ongezouten mening door hieronder een review achter te laten.

Review schrijven