Nivona 6 serie

Koffieproeven op deze manier heb je waarschijnlijk nog niet eerder op deze manier gedaan. Want met de Nivona 6-serie maak je koffie als een barista. Uit een volautomaat. Maak kennis met aromatechnologie. Laat je tong strelen door de zachtheid van de koffiebonen of breng de volle intensiteit van een uitstekende smaak naar voren.

Toegang tot de aromatechnologie van NIVONA
Met Barista in a box (Aroma Balance Systeem)
Melkschuim mogelijk met Manual EASY
Bewaar tot 5 van je eigen koffierecepten
 label image
NICR 690Mat zwart/ Chroom
 label image
NICR 695Titatanium/ Chroom

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 699,00
€ 729,00
Zoals barista alleen zonder baard
De Nivona 6 series

Allrounder met eigen draai

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Cappuccino connaisseur

Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En jouw NIVONA beheerst het.

Barista in a box
Aroma Balance Systeem

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen. Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit. Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series. Haal het beste uit elke boon. Download folder
Nivona 6 serie vollautomaat melk opschuimer

Laat jouw review achter!

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar we willen graag weten wat je van ons product vindt. Dus geef je ongezouten mening door hieronder een review achter te laten.

Review schrijven