Nivona 5 Serie

Heerlijk aromatische en versgemalen koffie maak je met de Nivona 5 serie. Stap met het goede been uit bed met verse koffie uit jouw volautomaat. Zonder gebruik van een filter. Deze instapper is meer dan een mooi aanbod. Het is jouw eerste stap in de wereld van koffie.

Koffie & espresso. Gewoon snel
Twee kopjes koffie of espresso gelijktijdig bereiden
Hoogwaardig conisch maalwerk gemaakt van gehard staal
Handmatige SPUMATORE: voor als je toch een keer melkschuim wilt.
 label image
NICR 550Mat zwart/ Chroom
 label image
NICR 560Wit/Chroom

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 579,00
€ 0,00
Iedere morgen een goede start
De Nivona 5 series

Het instapmodel voor
een kick-start van je dag

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Barista in a box
Aroma Balance Systeem

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen. Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit. Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series. Haal het beste uit elke boon. Download folder
Nivona 5 serie en koffiebonen van bovenaf

Laat jouw review achter!

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar we willen graag weten wat je van ons product vindt. Dus geef je ongezouten mening door hieronder een review achter te laten.

Review schrijven