Delonghi Magnifica S

ECAM20.110.B

Stel de smaak van je favoriete koffie naar eigen wens in middels één druk en draai aan de centrale bedieningsknop van de espressomachine Magnifica S ECAM 20.110.B. Zo kun je kiezen uit een heerlijke espresso of lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra lichte aroma en 3 verschillende temperatuurinstellingen. En met het handmatig cappuccinosysteem produceer je altijd een rijke romige schuimlaag voor een perfecte cappuccino.

Verder is de espressomachine ECAM 20.110.B voorzien van een afsluitbaar bonenreservoir voor het behoud van het aroma, een automatische uitschakeling en een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma.

Verschillende koffiedranken met een druk op de knop en 2 kopjes espresso tegelijk zetten
Romig melkschuim dankzij de handmatige melkopschuimer
Aroma en hoeveelheid aanpassen
Glanzende buitenkant en bedieningspaneel met soft touch knoppen

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 349,00

Laat jouw review achter!

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar we willen graag weten wat je van ons product vindt. Dus geef je ongezouten mening door hieronder een review achter te laten.

Review schrijven