Delonghi Dinamica

De Dinamica volautomatische espressomachines van De’Longhi zijn ontworpen om aan elke koffiewens te voldoen. De Dinamica ECAM350.15.B biedt jou verschillende melkafgiftemogelijkheden en een selectie dranken die met slechts één druk op de knop worden geleverd. Er is ook een extra drankenmenu en natuurlijk biedt Dinamica de mogelijkheid om elke drank aan te passen door het aroma en de hoeveelheid koffie in het kopje aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

Maaltechnologie
Temperatuurcontrole
Gemakkelijk te reinigen

Neem contact op!

Omdat wij niet alleen de machine verkopen maar ook de service die u er bij krijgt, verkopen wij onze machines niet online. Neem contact op om alle mogelijkheden voor instalatie ect te overleggen. Je kan bellen, emailen of het contact formulier invullen.

Email: info@corio-es.nl
Telefoon: 045 571 66 31
€ 479,00
Volautomatische espressomachine

Dynamische vormen

De Dinamica ECAM350.15.B heeft dynamische vormen en een eenvoudig maar modern design. Een verchroomd frame rond een glanzend bedieningspaneel voor een elegante afwerking en een intuïtief gebruik. Dit model is voorzien van soft touchtoetsen aan de voorzijde van de machine voor een eenvoudige bediening.

Perfect gemalen koffie

Een fijne en gelijkmatige maling is een essentieel element voor het verkrijgen van het beste koffiearoma. De conische stalen molens van De’Longhi zijn 100% nauwkeurig gekalibreerd en getest om te garanderen dat het perfecte koffiepoeder wordt geproduceerd. De maalfijnheid kan handmatig worden aangepast aan de persoonlijke smaak en koffieblend. Iedere De’Longhi volautomatische koffiemachine kan de handelingen van een echte barista nabootsen met slechts één druk op de knop én in jouw eigen keuken.

Onberispelijke extractie

Na het malen van de bonen, vers en het gebruik van water van goede kwaliteit is het belangrijk om het extractieproces goed te krijgen. De machine zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en wordt ook de juiste brouwdruk gebruikt. De hoeveelheid koffie is correct gedoseerd voor het gekozen aroma en wordt met precies de juiste hoeveelheid druk geperst zodat het water door de koffie kan stromen om het beste resultaat te bereiken.

Alleen de meest verse koffie

Om de volle smaak van een uitstekende espresso te genieten, is het essentieel dat de koffie wordt gezet met “net gemalen” koffiebonen, dat overeenkomt met de methoden die in koffiebars wordt gebruikt. De Dinamica ECAM350.15.B maalt alleen de benodigde hoeveelheid koffie die nodig is voor ieder recept om het oorspronkelijke aroma van de bonen te behouden. Bovendien vermindert het Tubeless-systeem de hoeveelheid gemalen koffie die in het maalcircuit achterblijft tot een minimum.

Het hart van de volautomaat

De zetgroep doseert en stampt de gemalen koffie net als een professionele barista. Dit zorgt voor de optimale infusiedruk tussen 9 en 12 bar voor elke zetcyclus, wat resulteert in de extractie van een perfect romige, dichte en aromatische koffie. De gepatenteerde zetgroep van De’Longhi heeft een verstelbare “kamer” die verschillende hoeveelheden gemalen koffie kan bevatten, wat zorgt voor een perfect resultaat in het kopje. De Dinamica ECAM350.15.B kan zelfs 2 kopjes tegelijk zetten met hetzelfde uitstekende resultaat.

Laat jouw review achter!

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar we willen graag weten wat je van ons product vindt. Dus geef je ongezouten mening door hieronder een review achter te laten.

Review schrijven