Waar kun je de beste koffie drinken?

Screen Shot 2020-08-20 at 11.35.06.jpg
-
Op Mar 05, 2021
--
Leestijd 3 minuten
Voorlopig nog even alleen een take away koffie. Maar reden genoeg om de leuke plekjes alvast op te zoeken voor wanneer het weer kan.
 placeholder
koffie zwarte handschoenen FEE magazine

De beste koffie drink je op de volgende plaatsen. Limburg is waar ik vandaan kom. Het heeft vele gezellige plekjes waar je kunt genieten van de beste koffiebonen en een lekker stukje vlaai! Ben je benieuwd welke koffietentjes wij het beste vinden? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Coffee Mundo Sittard. Niet alleen serveren ze hier heerlijke koffiedrankjes zoals een goede cappuccino of een latte, maar hun assortiment aan taartjes en sandwiches is onweerstaanbaar. Kijk hier voor het aanbod van Coffee Mundo Voor lekkere koffie en cakes en sandwiches . FEE: 'Een designerwinkel en koffiebar in een'. Bij FEE Collective Koffiebar en shop ineen serveren ze ook lekkere vegan koffie's, wat in Limburg nog niet altijd overal vanzelf sprekend is. Ook fijn wanneer je een lactose allergie hebt. Ben je klaar met je koffie? Er is genoeg te shoppen in de winkel. Luna eten en drinken Sittard & Stein. Altijd gezellig tafelen bij Luna en genieten van lekkere koffie. Wat ik bijzonder vind aan de koffie van Luna is dat ze een soort feestje maken van hun koffie. Je krijgt iedere keer weer lekkere kleine luxe extra's bij je koffiedrankje.

cappuccino op houten tafel met kamerplant placeholder
cappuccino op houten tafel met kamerplant
koffie cafe take away koffie op houten tafel placeholder
koffie cafe take away koffie op houten tafel

Windraak 31 Sittard. Is het een zonnige dag? Trek je wandelschoenen dan maar aan en ga erop uit. Windraak 31 ligt in een mooi wandelgebied en is daarom de perfecte plek om lekker bij te komen of op te laden na een actieve inspanning. Ze hebben lekkere koffie en heerlijke broodjes en meer, om van te genieten.

Utrecht Ik heb met veel plezier drie jaar in Utrecht gewoond. De binnenstad is dat ook vol met leuke plekjes waar je een lekker koffietje kunt drinken. Dit zijn mijn favorieten. Het koffieboontje. Hier kun je heerlijke haver cappuccino bestellen. Hou je van een beetje zoet? Bij Het koffieboontje Het meest knusse koffietentje van Utrecht serveren ze smaakvolle vegan taartjes in bite size formaat, zonder geraffineerde suiker. Om je vingers bij af te likken! Rose & Vanilla Heerlijke taartjes en koffie is een super schattig tentje waar je kunt genieten van glutenvrij en vegan gebakjes. Onwijs lekker. Daarnaast serveren ze ook koffie van de beste koffiebonen. The Village Een hipster koffie cafeetje. Ze staan bekend om de beste cappuccino omdat ze de lekkerste melk hiervoor gebruiken. Lokaal en biologisch. Liever vegan? De haver cappuccino is ook uitstekend!

vrouw aan tafel met taartjes en piccolo koffie placeholder
vrouw aan tafel met taartjes en piccolo koffie
taartje met theepot en kopje en schotel placeholder
taartje met theepot en kopje en schotel

Een beetje koffie inspiratie

We hopen natuurlijk dat over een poosje het normale leven weer een beetje opgepakt kan worden en dat het weer gebruikelijk is om ergens een bakkie te doen. Mocht je erop uit trekken dan wensen we je veel plezier met bezoeken van misschien een van deze koffietentjes. Staat jouw favoriete koffietentje er niet bij? Laat het ons weten in een van de comments hier beneden.

Laat jouw reactie achter!

Vond je het leuk of interessant om ons artikel te lezen? We hopen van wel! Neem deel aan het gesprek door een reactie achter te laten op deze blog.

Jouw reactie plaatsen