Omdat je het verdient, koffiebonen op kantoor

Screen Shot 2020-08-20 at 11.35.06.jpg
-
Op Feb 17, 2021
--
Leestijd 3 minuten
Laten we hopen dat snel het normale leven weer van start kan gaan in Nederland. Waarbij we weer terug kunnen keren naar onze werkplek en onze collega's weer kunnen zien. Dan ook het liefst gelijk onder het genot van een lekker kopje koffie.
 placeholder
kantoor wit decor en planten met uitzicht op de stad

Een espresso, cappuccino of latte macchiato drinken tijdens een werkdag. Wie wil dat nou niet? Lekkere koffie op kantoor kan de werkdag een stukje aangenamer maken. Ik start mijn dag steevast met een lekkere latte of een pittige cappuccino. Het liefst gemaakt van een mix van arabica en robusta bonen. Lekker vol van smaak maar wel met een zachte afdronk. Het is goed voor mijn mood, mijn brein gaat ervan aan en het zet de toon van de dag. Of de koffie nou bij mij thuis is, op kantoor of in een cafe, ik kan niet zonder. Daarom is het ook wel zo fijn om ook op kantoor en thuis te beschikken over lekkere koffie. Wist je dat lekkere koffie drinken op kantoor bijdraagt aan werkgeluk? Het is belangrijk om tijdens het werken ook af te wisselen met momenten van ontspanning. Zo draagt een pauze bij aan een betere focus en meer productiviteit. Daarom hebben wij een reeks koffiebonen ontwikkeld speciaal voor de volautomaat van kantoor of thuis. De Royal voor o.a. een lungo of americano is een koffie die zich uitstekend leent voor een americano of een lungo. Voor de liefhebbers van koffie met een beetje pit, vol en rijk van smaak.

kopje met gouden letters boss op een houten snijplank placeholder
kopje met gouden letters boss op een houten snijplank
meeting vrouw en man take away koffiedrankjes op de achtergrond placeholder
meeting vrouw en man take away koffiedrankjes op de achtergrond
cappuccino zwart kopje op witte tafel met boeken en plantje op de achtergrond placeholder
cappuccino zwart kopje op witte tafel met boeken en plantje op de achtergrond

De Office om meerdere keren per dag van te genieten is een 'medium' koffie met een toegankelijke smaak. Office is een koffie die speciaal gebrand is voor op kantoor en de volautomaat koffiemachine. Door zijn unieke brandproces is hij rijk van smaak maar geschikt om meerdere kopjes koffie per dag van te drinken, zonder de nadelige effecten van een hogere consumptie. Wel zo handig!

De Premium heerlijke medium koffie is ook een toegankelijke koffie die veel koffiedrinkers zullen waarderen. Met een rijke medium body, om op meerdere momenten van de dag van te genieten. Twijfel je nog welke koffie het meest bij jou en je collega's past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Ons huidige werk ziet er niet meer hetzelfde uit als voorheen, ons hele leven is veranderd. Dat betekent dat we extra goed voor onszelf en onze (mentale) gezondheid moeten zorgen. Soms zijn het de kleine dingen die al een verschil kunnen maken. Genoeg bewegen, het liefst ook in de buitenlucht, gezond eten en in contact blijven met je geliefden. Hetzij via de telefoon of via een zoom meeting. Niet hetzelfde maar toch belangrijk. Beloon jezelf met kleine dingen die je dag leuker maken. Of dat nu een wandeling is of het drinken van een lekker kopje koffie, of het lezen van een spannend boek. Zoek uit wat voor jou werkt en blijf dat vooral doen. Hoe verleidelijk het soms ook is om vooral comfortfood en een avondje Netflix te kiezen waar soms niets mis mee is, maar niet bevordelijk is voor elke dag.

espresso op houten tafel en koffiebonen met geopende mokapot placeholder
espresso op houten tafel en koffiebonen met geopende mokapot
kantoor thuis met laptop op standaard moderne inrichting placeholder
kantoor thuis met laptop op standaard moderne inrichting

Laat jouw reactie achter!

Vond je het leuk of interessant om ons artikel te lezen? We hopen van wel! Neem deel aan het gesprek door een reactie achter te laten op deze blog.

Jouw reactie plaatsen